Kom lessen bij autorijschool Martin Oostrum

Beginnen met je autorijlessen

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf de leeftijd van 16,5 jaar beginnen met autorijlessen en kan je met 17 jaar praktijkexamen doen. Wel handig als je dan autorijlessen neemt bij een goede rijschool. Bij Autorijschool Martin Oostrum kan je zorgeloos autorijden. Doordat je altijd les krijgt van dezelfde instructeur leer ik je rijgedrag snel kennen en kan er goed worden ingespeeld op je sterke en minder sterke kanten. Rijlessen op maat dus!

 

Volgens de CBR-norm

Natuurlijk worden alle autorijlessen volgens de CBR-normen gegeven. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan het rijden in tunnels, rijden in het donker en rijden in parkeergarages. En als je het idee hebt dat je nog ergens anders extra in wilt oefenen dan kan dat. In overleg is er veel mogelijk, het gaat om jou en dat jij je goed voelt achter het stuur.

Je lesauto

Je rijdt in een Volkswagen Touran. Deze heeft een hoge zit en veel glas waardoor je een goed overzicht hebt in elke situatie. Bovendien is het een degelijke en veilige auto; de vele airbags en het ABS-remsysteem zorgen ervoor dat je op een veilige manier kunt leren autorijden. En uiteraard wordt er in de wintermaanden op winterbanden gereden. Wist je trouwens dat autorijlessen en examens hierdoor vaker doorgaan? Daarnaast zorgt een hoogwaardige airco installatie voor een prettige temperatuur en perfect zicht bij slechte weersomstandigheden.

Misschien is het onnodig te vertellen maar in de auto wordt niet gerookt.

 

Autorijschool Martin Oostrum wil jou graag leren autorijden

Om te kijken of het wat voor je is biedt Autorijschool Martin Oostrum je een gratis introductieles aan. Zonder dat het je wat kost kan je dus kennismaken met de rijschool, je rijinstructeur en je lesauto. Natuurlijk is deze introductieles geheel vrijblijvend; vind je het leuk dan blijf je en vind je het niet leuk dan kan je zonder bezwaar besluiten te stoppen.

Meld je hier aan voor die gratis proefles. Ik kom je graag ophalen om je met plezier te leren autorijden!